REVANCHE

SKJOLDFAN.DK PÅ PLADS

Der er intet så godt i fodbold som revanche. At møde et hold som man senest har tabt til og så vinde denne kamp – det er revanche. Og Skjold havde i den grad grund til revanche mod Hvidovre som vi tabte med hele 4-0 til i efterårets kamp på Hvidovre Stadion. Og Skjold fik sin revanche. Og det efter en solbeskinnet og positiv lørdag på Avedøre Stadion. Det stod hurtigt klart at Skjold var det bedste og mest dominerende hold, men vi var ikke i stand til at score i 1. halvleg, men så kom Jeppe Forum på banen og så kom der gang i scoringen. Hele 18 spillere blev benyttet i løbet af kampen og det var faktisk spillere som alle kan føle sig berettiget til 1. holdet. Så meget positivt. Og med Armin og Tindbæk udenfor med skader er der spillere nok at vælge imellem når Hadberg skal udtage hold.

Der er en person som har været så venlig at skrive et glimrende referat på Skjolds facebookside, så det vil jeg tillade mig at bruge. Jeg vil dog først sige tak til Viktor målmand og Mark Hende som var så venlige at give en hånd (eller 2) for at skubbe min bil ud af det morads som jeg uhjælpelig var køet fast i.Skjold - Hvidovre (træningskamp) 4-0. Målscorere Jeppe x2, Martin og Janell.

Sæsonens tredje træningskamp fandt sted på en solskinseftermiddag. Modstanderen var ligakonkurrenter Hvidovre, som var det eneste hold, der i de seneste 15 kampe havde vundet over Skjold-mandskabet, og samtidig er den tidligere Skjold-træner Laurenborg netop træner her.

Skjold viste solide takter og mange perioder med rigtig godt spil. Formen er tydeligvis blevet bedre de seneste par uger.

Kampen bød på to hold, der gerne ville have bolden og spille langs jorden. Skjold lagde aggressivt ud og virkede til at ville ryste de seneste kampes dårlige start af sig.

Kampen bølgede i de indledende minutter frem og tilbage, og Hvidovre var tæt på at komme på 1-0 efter en opspilsfejl fra Skjold, men modsat de sidste kamp lykkes det ikke modstanderen at score i starten af kampen.

Skjold begyndte efter dette at sidde mere og mere på bænken. Den centrale akse bestående af Niels, Janell, Hende og Smede lagde et aggressivt tryg på modstanderen, der insisterede på at spille den ud. Det resulterede i mange omstillinger mod Hvidovres mål. Desværre manglede den sidste aflevering og afslutning hele tiden.

Wisam var tæt på, da han fik afsluttet på et cutback, men bolden blev reddet. På begge backs havde Esben og Kold flere gode aktioner, men det blev desværre kun lige ved og næsten.

1. halvleg endte trods en overvægt i spil og chancer 0-0.

2. halvleg førte en række udskiftninger med sig, og ind kom blandt andet topscorer Jeppe. Han skulle blot bruge under 5 minutter på at bringe Skjold i front, da han vandt duellen over sin oppasser og bankede den ind fra 20 meter. Kort bankede han bolden over mål på en friløber.

Skjold fortsatte dominansen og med 20 minutter spillet af anden halvleg tog Wisam et fremragende raid på højrekanten og spillede den på tværs til Jeppe, der igen kunne score.

Herefter gik kampen frem og tilbage i en periode, men Skjold hele tiden med et overtag og fortsat pres på Hvidovre. Det blev til en del chancer, og efter en halv time kunne Martin score på en friløber efter en fin frispilning af Jeppe.

Janell var kort tid efter ved at gøre det til 4-0 da han kort tæt på mål blev spillet fri, men desværre fik han ikke ordentligt træffer på den. Det gjorde han til gengæld kort efter, da han uden for feltet med en følt inderside sendte den over Hvidovre-keeperen.

Det blev dermed det glædelige gensyn med Hvidovre og Thomas Laurenborg, som vi havde håbet på og revanche for nederlaget i efteråret.

Næste kamp er torsdag d. 13. hjemme mod Nørrebro FF kl. 18.00