SECOND BEST

Det er ikke rart at være næstbedst i en boksekamp, men jeg føler mig nu rigtig godt tilpas efter denne runde i KS, hvor Skjold nu igen er næsebedst i KS, det vil sige alene på 2. pladsen. Og det efter en runde der næsten ikke kunne være bedre for Skjold. Husum tabte til Kastrup, hvordan det end kunne ske?. Rønne og B1903 spillede uafgjort. Vi er nu 2 point efter Husum, og 1 point foran Rønne, og det er jo netop Rønne vi skal møde på lørdag på Skjolds Park. Det er ikke for meget at kalde den efterårets vigtigste kamp, Jeg brygger på alle tiders optakt til denne kamp.

Forvænt og blasert

Skjold spiller efterhånden godt i alle kampe, så man kan nemt blive lidt forvænt og blasert (spørg din mormor hvad det betyder), men det er bare alle tiders og noget som man kan glæde sig over gang på gang. Der var en lille ændring i startformationen i dag Jona var flyttet frem på midtbanen hvilket gav plads til Alex på venstre back. Det betød at Jeppe Forum lå alene helt i front. Og det skulle vise sig at være en rigtig god disposition. Jeppe scorede 2 gange og lagde op til et mål.

Som sædvanlig var Skjold godt organiseret, viste meget godt positionsspil, pressede højt, og så scorede de 4 mål, som nemt kunne have været 8.

Som forudset var KB et hold som gerne ville spille fodbold, men som ikke kunne matche Skjolds spil. Det gav masser af spil til Skjold og vi udnyttede pladsen til at få en af de mest sikre sejre i denne sæson.

Det hele startede med et godt forsøg af Jona og kort efter havde Jeppe et langskud som strøg lige forbi KB´s mål. Og langskud er netop en af Jeppes specialiteter, så da der var gået12 minutter bragte Jeppe Skjold foran netop på et langskud.5 minutter senere kunne Martin Madsen bringe Skjold foran 2-0, da han var hurtigst og kunne prikke bolden i mål. Senere i halvlegen kunne KB score til 1-2 da de efter et opspil i højre side fandt en fri medspiller foran mål som havde let ved at score. Det gav lidt uro og usikkerhed om kampens udfald, men det blev fjernet igen efter 37. minutters spil da Skjold scorede et mål som fik fodboldguderne til at falde i svime. Mads Jarnell som var kommet på banen i 1. halvleg erobrede bolden på midten og sendte bolden videre til Jeppe som efter en enkelt dribling kunne sende bolden ind foran mål til en helt fri Martin, som havde let ved at score. Det var toppen af poppen og skønt at se på. Sidst i halvlegen opstod et stor chance til KB efter et frispark. Tæt på mål havde en KB-spiller en stor hovedstødschance, men headede forbi mål. Så 3-1 til Skjold ved pausen.

Som kampen skred frem blev Skjold mere og mere overlegen, og da Jeppe kunne score sit 2. mål efter et glimrende oplæg fra Alex på venstrefløjen var kampen afgjort. Der var et par nervøse øjeblikke i forbindelse med hjørnespark til KB. Det sidste kvarter var KB kørt trætte og havde mistet modet og gad ikke løbe med tilbage. Det gav flere situationer hvor Skjold angrebsmæssigt var i overtal, men score kunne de ikke trods mange chancer. De havde nu også gjort deres pligt og en sikker 4-1 sejr til Skjold kunne føres på resultatlisten.

Der var come back til Mads Janell som har været et par år i Union. Han hører til den gode årgang som førte os i DS. Han er lige så god som jeg husker ham, nu bare mere moden, rutineret og lidt bedre. Jeg vil kalde ham en sikkerhedsspiller fordi man altid kan regne med at når han involverer sig i en situation kommer der altid noget godt ud af, og det er befriende at have en sådan spiller. Så hjertelig velkommen tilbage, det er en klar forstærkelse af Skjolds hold. Skjolds hold er nu så stærkt at Niels Toft stadig stadig må agere skadet af frygt for ikke at komme på holdet! Søren Smedegård spillede ikke mindre end 3 forskellige pladser i denne kamp, og gjorde det som sædvanlig godt. Han er imidlertid ikke ikke inde i en målscoringsperiode, så trods flere gode tilbud blev det ikke til mål i dag. Og så har jeg truffet en beslutning. Jeg vil ikke længere spille på Mark Hende som første målscorer! Det er for dyrt i længden. Så heller ikke han er rigtig målfarlig, men hans mange andre kvaliteter opvejer dette på alle måde.

Jeppe scorede 2 mål og det samme gjorde Martin ”Maveskind”). Dejligt at få ham på måltavlen igen.

Og så er der mindre end en uge til efterårets mest spændende og afgørende kamp. Det bliver uhyggeligt. Pas træningen så alle møder op i topform. Jeg kan næsten ikke vente, men det er jeg jeg o nødt til

P.S. Motion på jobbet.

Det er jo blevet så moderne at dyrke motion på jobbet, så det er jeg også begyndt på. Derfor har jeg udskiftet min rollator med en motionscykel. Derfor er dette referat skrevet mens jeg samtidig cykler på min motionscykel. Så hvis der skulle være lidt flere stavefejl end normalt, ved du hvorfor.

NEXT STOP RØNNE
FRANK OLSEN