HELT HEN I VEJRET

DOMMERTRIOEN
ANKOMMER

Kontrasterne var til at tage og føle på til Skjolds 2 kampe her i Påsken. Skærtorsdag blæsende med sne og skidekoldt, og 2. påskedag det dejligste solskinsvejr og pæne temperaturer.

Påskens 2 kampe gav kun 1 point til Skjold, hvilket var en stor forskel fra sidste sæson hvor vi vandt begge kampe og således fik 6 point. Heldigvis er vi ikke i denne sæson i så voldsomt behov for point, da vi ligger lunt midt i rækken. Men 1 point kunne vi godt have fået i dag, hvis en pludselig påskelammelse ikke havde ramt Skjolds forsvar i de sidste 10 minutter af kampen.

1. halvleg

JAKOB

At beskrive Skjold spil i de 3 første kampe er nemt, men frustrende. Skjold spiller i perioder ganske pænt, men hver gang vi nærmer os modstandernes straffesparksfelt går der noget galt. Den sidste eller næstsidste aflevering går næsten altid galt, således at det der lignede en mulighed ender i ingenting, og det er frustrerende. Og uden chancer, ingen mål, det må der kunne gøres noget ved. Skjolds forsvar spiller gennemsnitligt også ganske fornuftigt og holder modstanderne fra scoring. Hvor jeg dog savner Eskild og hans evne til at score og lave rav i gaden.

Nu var det vel nok Tårnby der havde det meste spil i 1.halvleg, men Skjold havde deres muligheder. Da Skjolds forsvar stod godt endte halvlegen uden mål, og det var tid til Stadionpølsen

2. halvleg

MIKE

2. halvleg fortsatte på samme måde, men et enkelt mål fik Skjold da scoret, da Mike kunne bringe Skjold foran med 1-0 efter en frispilning. Derefter var det Tårnby som overtog spillet og pressede på de næste 20 minutter, og en enkelt scoring blev det til på hovedstød. Men det der senere skulle vise sig at blive afgørende for kampen skete da Jakob måtte udgå med en skade. Han spillede i Skjold smidterforsvar og havde indtil da gjort det godt. I forvejen manglede vi både Jona og Tingbæk i midterforsvaret, ligesom Esben Bech ikke var med i dag. Samtidg virkede Jackson Møller i dag i flere situationer overraskende usikker, hvilket skabte nogle farlige situationer

Derefter kom Skjold igen igen ind i kampen, og omtalte Jackson Møller havde en stor hovedstødschance efter et hjørnespark, men han headede skammeligt over. Endnu et godt hovedstød samt et skud som blev pareret ud på stangen og i spil igen, var andre store chancer til Skjold. Men altså ingen scoring, så da vi gik ind i det sidste kvarter var stillingen 1-1, med gode muligheder for at Skjold kunne få det ene point. Men i de sidste 10 minutter blev Skjolds midterforsvar ramt af påskelammelse, og i 2 tilfælde kunne en Tårnbyspiller komme helt fri solo og score. Jeg stod tilbage lamslået og ærgerlig.

Så ingen point, men man kunne da glæde sig over vejret.

Niels Toft kom ind i 2. halvleg og gjorde en positiv forskel. Om det bare var en påskevisit eller om han er tilbage ”For good” ved jeg ikke, men det gav da en ekstra Skjoldtilskuer til kampen.

Oscar Dahl og Marcus Sieverts mødte jeg også. Oscar er under kraftig og intensiv træning. Rart når han bliver klar igen. Kasper Tindbæk var også til stede, men humper stadig på det ene ben efter sin skade mod Prespa.

Og så var 3 af de ældste og mest trofast tilskuere igen på plads. De 3 vise mænd, som viser sig når vejret er godt.

Næste kamp er mod Sundby på lørdag på hjemmebane. Jeg prøver at strikke en optakt sammen.

SPYFOTO

Jeg skrev efter kampen mod FB at jeg ikke havde nogle billeder fra kampen, men da jeg skulle pakke min overlevelsesdragt væk efter den havde hængt til tørre mærkede jeg noget hårdt. Det viste sig at være 2 indbyggede spionkameraer som jeg havde glemt alt om. De havde automatisk taget nogle billeder, hvoraf de brugbare er anvend i den collage som er her nedenfor.

Den viser med alt tydelighed hvor dårlige vejrforholdene var denne dag.

KØBENHAVNS LUFTHAVN

For en fattig pensionist som mig er der ikke råd til de store udlandsrejser, og slet ikke med fly. Nej min sommerferie har i de seneste år begrænset sig til en uges tur rundt på Vestegnen i hestevogn og med overnatning i det fri.

Sidste gang jeg var ude at flyve var i 1966 hvor jeg var med Spies til Mallorca. Ikke en af de oplevelsesrejser med kulturelt indhold som er så moderne nu, men en rejse som var skarpt opdelt i 3 ting: ”Solbadning, afslappelse og druk”. Der var både grisefester og pubcrawl på programmet, så man var godt udmattet når man kom hjem igen. Rejsen tog sin tid i de gamle propelfly, hvor der blev klappet kraftigt når vi var vel landet igen.

Så det er mange år siden jeg har være i lufthavnen. Så da jeg nu alligevel skulle til Amager benyttede jeg lejligheden til at smutte en tur forbi Københavns Lufthavn, for at se hvad der var sket der. Og jeg må sige at jeg var imponeret. En fantastisk udvikling, se blot min collage nedenfor. Blot forstår jeg ikke hvordan de får flyene på vingerne nu hvor de har fjernet propellerne fra flyene?