Brønshøj

Lørdag den 27. januar benyttede jeg det milde vejr til at tage til Tingbjerg for at overvære vinterens første træningskamp som var mod Brønshøjs 2. hold. Jeg ville have besøgt bageren, men det var ikke muligt.

I skjolds startopstilling var der kun en spiller som jeg ikke kendte. Til gengæld manglede 3-4 stamspillere fra sidste sæson, som jeg håber at se tilbage senere. Brønshøjs hold bestod bl.a. af prøvespillere som forsøger at spille sig ind i 1. holdstruppen. Af spillerenyt kan jeg foreløbig kun berette at Niels Tofgt er taget på højskole. Og det er fuldt forståeligt da han længe har trængt til at blive lidt højere. Jeg håber at se ham tilbage når han er færdig med Grundtvig og højskolesangbogen. På trænerefronten fik jeg at vide at Nick ikke længere er træner i Skjold

stor chance

Kampen som sådan var en rigtig først på sæsonen træningskamp, rodet g uden de store målchancer. Man skal aldrig sætte forventningherne for højt her i starten eller komme med de store bedømmelser, for meget kan ændre sig inden turneringen starter. I løbet af 2. halvleg kom 4-5 nye spillere på banen, som jeg glæder mig til at se mere til.

Selve kampen endte 1-1 efter at Skjold midt i kampen kom foran med 1-0, hvorefter Brønshøj senerre udlignede til 1-1 på et straffespark

Det med at se mere til spillerne er dog lidt vanskeligt formig da jeg ikke kender til øvrige træningskampe. Håber mit budskab trænger igennem til Kim.

Til sidst en servicemeddelelse. Jeg har ikke nogen nøgenbilleder af mig selv på min mobiltelefon. Så der er ingen grund til at gå ind og hacke den. Da jeg imidlertid ved at der er et sort behov for et sådant billede af mig bringer jeg det her forneden. Men husk nu det er kun tik privat brug, så lad vær med at sende det videre. Af billedet fremgå at jeg havde stor glæde af at gå på kostskole da jeg var barn!

Vises

Frank Olsen