I SNE OG SLUD - SKJOLDFAN SKAL UD

Der kan være tidspunkter på året hvor det er en fornøjelse at overvære en skjoldkamp. Solen skinner, det er varmt – og Skjold de vinder.

Sådan var det absolut ikke til kampen mod FB, selvom vi er gået over til sommertid. Det var koldt, det blæste, sneen stod ind i ansigtet på mig, og Skjold vandt ikke. En kamp hvor man godt kunne fristes til at blive indendørs, hvad mange da også gjorde. Men ikke Skjoldfan, Jeg ved at min tusindtallige læserskare forventer en direkte reportage fra ”Ringside”, så selvfølgelig var jeg til stede. Man må som ansvarlig redaktør tage det sure med det søde, og det tørre med det våde. Men tilsneet var jeg efter første halvleg, se blot på billedet nedenfor.

Derfor var det naturligt for mig at overvære 2. halvleg fra min ulovligt fremkørte bil med vinduesviskerne som adgangsbillet til at se hvad der skete på ”grønsværen”. Og med lidt god musik var det til at holde ud.

Notater var ikke mulige at tage i dag, det samme galdt billeder. Nu var der ikke så meget at notere, for der var (af naturlige grunde) ikke tale om flydende fodbold, men vel nærnest tale om en overlevelseskamp. En jævnbyrdig kamp nok med Skjold som det mest boldbesiddende hold, men mere end 2-3 småchancer blev det ikke til til nogen af holdende, så meget naturligt at kampen endte som den startede 0-0.

Så efter 5400 sekunder og 2.300 snefnug i ansigtet var vi lige vidt, eller rettere sagt ingen steder. Skjolds forsvar holdt for 2. kamp i træk nullet. Desværre holdt angrebet i dag også nullet, men vil fik da 1 point og som vi kunne sætte på tavlen.

 

RUNDEN OG NÆSTE KAMP

I denne runde tabte rækkens tophold (Union) til rækkens absolutte bundprop (Sundby). Det betød at HB havde chancen for at nærme sig Union, men de tabte til Hvidovre. Øvrige resultater var mere naturlige, og betød at Skjold fortsat er på 7. pladsen

Det var den første af Skjolds 2 kampe her i påsken. Den næste foregår 2. påskedag mod Tårnby – se nedenfor. Jeg regner bestemt med at være til stede hvis jeg er nået at tø op, og min overlevelsesdragt er blevet tør. Der komme ingen optakt til denne kamp da jeg for tiden hænger til tørre.