HUNDEKOLDT

Små 14 dage før forårsturneringn starter spændte jeg mine slædehunde foran min kælk og begav mig afsted mod Kløvermarken hvor Skjold skulle spille træningskamp mod CSC.

Hundene blev parkeret uden for anlægget med noget godt sælkød de kunne fordrive tiden med at spise. Et par grønlændere fra Christiania tog sig forøvrigt af dem under kampen, og følte sig næsten tilbage på Indlandsisen.

Efter jeg kom ind til banen slog jeg min campingstol fra 1966 op og iførte mig min vinterbeklædning, og var glad for at der endnu ikke er indført maskeringsforbud.

SKJOLD OVERLEGNE

ALAN

 

CSC rykkede sidste sæson ned i Serie 1, og lignede ikke et hold som vil blande sig i oprykningsstriden til KS. Uden at gå i kedelige langstrakte detaljer om spillet kan jeg afsløre at Skjold igennem hele kampen var det klart bedste hold og havde det meste spil. Jeg har før beklaget mig over at vi ikke fik udnyttet de chancer som vi tilspillede os, men det kan jeg ikke beklage mig over i dag da det kun var få chancer vi kom frem til.

 

2 mål blev det dog til inden CSC i sidste halvdel af kampen fik scoret og reduceret til 1-2.

 

 

 

 

 

Fra min tid som presserådgiver i Dansk Bedemandsforretning har jeg lært at man altid skal starte med det positive. Bedemansforeningen har 2 slogans: “Det sker kun engang” og “Vi hjælper altid med at finde en bedemand som ikke har knald i låget”.

Jeg måtte imidllertid holde op da jeg hver dag blev begravet i arbejde og til sidst måtte gå Under Cover. Jeg startede så skjoldfan.dk, og det var næsten som at gå fra asken til ilden!

MIKE OG PATRICK

Nåh men til positive. Jeg så for første gang i denne vinters træningskampe Alan tilbage i aktiv tjeneste, og det gjorde mig glad da han er en utrolig vigtig mand på Skjolds midtbane. Det gjorde mig også glad at se Patrick tilbage på holdet. En dygtig teknisk spiller som samtidig er målfarlig. Han scorede da også det ene af Skjolds mål i dag (det andet blev scoret af Mike). De 2 målscorere ses på dette billede.

JONA

Jeg udnævnte Magnus Freisleben til målkonge efter at han scorede 2 gange mod Ishøj. Det kunne han ikke leve op til i dag, da han ikke scorede, men han spillede en rigtig god kamp for Skjold. Rigtig teknisk dygtig og ophavsmand til mange af Skjold angreb.

I midterforsvaret spillede Lasse Jensen så godt som jeg husker det fra efteråret. Det betød at Jona kunne skubbes frem på midtbanen.

Esben Bech var tilbage som højre back og gjorde det godt, men jeg kunne stadigvæk god tænke mig at han blev rykket længere frem på banen.

Ifølge forlydender skulle Oscar Dahl snart være tilbage.

 

MAGNUS FREISLEBEN I CENTRUM

DET NEGATIVE

ESBEN OG THOMAS

Det ser ud til at endnu 2 stamspillere fra sidste sæson ikke længere er hos os. Det gælder Eskild Kwederis og Marcus Sieverts, ligesom Niels Toft som tidligere nævnt ikke er med for tiden.

Alligevel var der kun en spiller i Skjolds startopstilling som ikke tidligere har spillet på 1. holdet. Så umiddelbart ser det godt ud. Til gengæld ser det ikke ud til at vi i vinterpausen har fået spillere som kan gå direkte ind på holdet, og det er bekymrende. Desuden er det samlede antal spillere i truppen kraftigt reduceret, så konkurrencen er snart ikke længere eksisterende.

Efter at Marcus er stoppet har vi kun Thomas tilbage på målmandsposten, og selv om jeg har fuld tiltro til ham efter det jeg hidtil har set, skal der findes endnu en målmand af en vis kvalitet.

På sidelinjen ser Emir meget alene ud. Skjold som desuden har mistet sin holdleder. Der er behov for en positiv assistenttræner. da Emir i en hel kamp ikke kommer med en eneste positiv bemærkning. Mine tanker går til Per Poulsen som i efteråret kom til trænerteamet og på sin konstruktive og positive måde hjalp holdet. Jeg ved ikke om det er muligt at få fat i ham, men man har da lov at håbe.

Jeg har tidligere skrevet om trænerens betydning for et hold og dets præstationer, og kan kun henvise til dette.

MÅLMAND THOMAS

FODBOLDEN KALDER SKJOLDS BESTYRELSE

KIM BERGQUIST

Jeg ved godt at formanden og Skjolds bestyrelse har travlt med filmfestival og andre kulturelle tiltag som ikke har noget med fodbold at gøre. Jeg ved også godt at Jan Sørensen og den øvrige bestyrelse ikke blander sig i det sportslige i seniorafdeling, men det bliver de nødt til!

Jeg fornemmer stor frustration hos Kim Bergquist vedrørende forholdene i seniorafdelingen Mange ting kører ikke som de skal. Jeg har selv nævnt nogle af tingene i dette referat.

ET VELIGT KLAP ELLER SEXCHIKANE?

Jeg vil derfor opfordre Jan Sørensen til at tage samtalen med Kim i den kommende uge meget seriøst, konstruktivt og positivt. Ellers står vi snart uden sportslig leder og seniorafdelingen ender som en sort/hvis makaber og destruktiv kortfilm, som kan vises på filmfestivalen næste år. Og der behøves ikke at ligge billetter i døren til mig, jeg kender virkeligheden alt for godt

Det kan selvfølgelig være svært for Jan Sørensen at finde tid til det spotslige i senioradeling med alle de multietniske kulturelle aktivivitert der er vigtigere end hvad er sker i en fodboldklub. Trist at se udviklingen i den FODBOLDKLUB jeg har været medlem af i så mange år er ved at skrotte fodbolden fordi formanden skal selvpromovere sig på andre områder. Det give meget omtale, men er ved at ødelægge klubben som fodboldklub. En trist udvikling.

Sidste træningkamp inden forårspremieren foregår lørdag den 17. mars i Ryparken med start kl. 15. Der står Bornholm påprogrammet. Der må dog tages forbehold for at senioradeligen i Skjold eksisterer til den tid.

Opråb ved

Frank Olsen

SÅ DU RØGEN