CLOSE - BUT NO CIGAR

Jeg havde en god aften foran mit krystalapparat torsdag aften. Omkring kl. 21 afbrød de udsendelsen ”Drikkeviser fra Sydsjælland” for at kunne offentliggøre SkjoldS holdopstilling mod Politiet. Og den så fin ud, men der manglede noget før jeg kunne sige ”HYP HYP HURRA” Og en time senere afbrød de udsendelsen ”Syltning i Ebeltoft” for at kunne fortælle at Husum havde tabt 4-1 til Græsrødderne. De kalder sådanne afbrydelser for ”Crystal News”.

Det betød at Skjold ved at vinde over Politiet fredag kunne bringe sig på 1. pladsen i KS. Skete det så: NÆH. Dels var vi oppe mod rækkens mest spillende uafgjorte hold som nu har spillet halvdelen af deres 10 kampe uafgjort, dels havde Skjold en af de dage hvor selv de største chancer blev brændt.

Det er her jeg må komme med en bekendelse. Regnen piskede ned i stride strømme under hele kampen, derfor måtte jeg vælge enten at sidde ude i de fri og se kampen ugenert, men blive gennemblødt, eller tage plads under udskiftningsboksens tag og sídde i tørvejr, men med begrænset udsyn. Da jeg ikke er blevet influenzavaccineret i år valgte jeg det sidste og tænkte – du kan jo altid læse referatet af kampen på skjoldfan.dk og få alle detaljer med!

Så jeg må med skam melde at dette referat ikke er så detaljeret og uddybende som det plejer, men jeg fik da et overordnet indtryk af kampen. Skjold var bedst i 75% af tiden, og spillede godt Til gengæld kom jeg hjem tør bag ørerne og uden tegn på influenza – endnu.

Jeg kunne se at Skjold fortsatte deres gode spil, som førte til mange chancer, deraf nogle meget store, men det var dagen hvor de ikke blev udnyttet. Jeg kan ikke sætte en finger på spillet eller spillernes indsats, men der kommer dage hvor det bare ikke lykkes, og det var i dag. De mest trofaste Skjoldfans var mødt op for at støtte, men måtte gå skuffede og våde fra Valby Idrætspark. Spillerne ærgrede sig da også efter kampen, men der er ingen grund til at bebrejde nogen eller sig selv. Det var bare en af de dage.

Efter 7 minuttes spil i 2. halvleg kom Politiet foran på et opspil der burde være forhindret. Det indledte en halv times spil énsrettet mod Politiets mål. (Ja nu er det vel ikke Politiets mål, men Valby Idrætsparks mål), men det var i den retning. Meget godt Skjoldspil blev etableret og mange chancer skabt, men politiets mål var forhekset og en god målmand forhindrede at Skjold kunne score.

Efter 27. minutters spil af 2. halvleg fik Skjold dog udlignet. Egzon forsøgte sig. Hans skud blev halvklaret og her stod Niels Toft klar til at sende bolden det sidste stykke ind over stregen.

Det sidste kvarter ændrede kampen igen karakter. Martin Madsen fik en dum udvisning og det benyttede Politiet til at sætte en offensiv ind, men heldigvis uden scoringer. Så kampen endte 1-1 og Skjold er nu ubesjret i 9 kampe i træk. Vi kom 1 point tættere på Husum, som nu kun har 1 point mere end Skjold på 1. pladsen. Da både Rønne og Fremad Amager vandt deres kampe kom de tættere på Skjold. Begge hold mangler dog at møde Husum, så resultatet af de kampe kan kun komme Skjoild til indtægt.

”THE ROCK” Jeg nyder hans spil i hver kamp. Kompetent, stilsikker, og det gælder både defensivt og offensivt. Så han fortjener at blive nævnt – og navnet er Erwin Sarvan. Jakob Jensen har overtaget styrmandsrollen i forsvaret efter Kasper Tindbæk, Det gør han godt, men har desværre også overtaget Tindbæks tendens med at ville afgøre kampene med lange oplæg, der som regel ender ud i ingenting. Med de gode hold vi har nu er det bedre at spille bolden op fra midtbanen.

Som sidelinje manager har jeg i dag følgende gode råd. Mange steder spiller man med en venstrebenet højre wing som kan trække ind i banen og afslutte med venstrebenet. Som jeg har nævnt et par gang er Wisum Tyrki blevet en rigtig seniorspiller. Jeg synes at det vill være spændende at afprøve ham som højre wing. Han har teknikken og et farligt venstreben.

Skjold mangler nu 3 kampe her i efteråret., Den næste kamp er lokalopgøret mod HB næste lørdag. Optakt kommer.

Jeg håber på bedre vejr og en sejr.

HÆNG IKKE MED NÆBET
FRANK OLSEN