SPÆNDT OP TIL LIRIA

5-2

TOPPEN AF TOPPEN

FORUM MED 3

De 16 mand som Skjold stillede med til denne kamp er den stærkeste trup som jeg har set i flere år. Alle spillere som vil kunne indgå i den trup på 14 mand vi skal stille til den føsre kamp mod Husum. Og så var Ervin Sarvan og Søren Smedegård endda ikke med. Dagens modstander var Liria som består af af spillere med albanske rødder (heldigvis ikke på banen). De spiller til daglig i Sjællandsserien hvor de er midterhold.

Når jeg ser Skjolds kampe og bagefter skal skrive referat har jeg 3 par briller som jeg kan skifte imellem. De første er rød/hvide Skjoldbriller med tonede glas. Så har jeg et par neutrale briller uden glas, men med ekstra fokus, og endelig har jeg et par positivbriller med indbygget optimisme. Jeg kan under en kamp og mens jeg skriver referat godt skifte briller flere gange. Men i dag har jeg kun brug for de positive briller. For selv om det var gråt og regnede, og selvom jeg befandt mig i granulathelvede i Ryparken kan man ikke undgå at blive glad i skralden og andre steder når man ser Skjold spille. Teknikken er i orden hos alle spillere, positionsspillet er i top, bl.a. fordi spillerne hele tiden hjælper hinanden. Presspillet er i top og konditionen er i stand til at køre de fleste hold nede. Og så ser effektiviteten ud til at være vendt tilbage på holdet. Således scorede vi hele 5 mål i dag, og kunne nemt have scoret det dobbelte. Jeppe Forum scorede 3 gange, Mans Janell scorede efter et flot oplæg fra Egzon, og endelig vil Christian Kold gerne godskrives det sidste mål. Selvom hans langskud undervejs blev rettet af mindst 1 gang. Liria scorede 2 gange, hvilket var mindst 1 mål for meget i forhold til deres chancer. Det ene mål var på straffespark som blev reddet af Viktor målmand. Han klarede også riposten, men til sidst lykkedes det en Liriaspiller at skubbe bolden det sidste stykke ind over stregen.

Christian Kold er eneste nye spiller i forhold til efteråret, men til gengæld en rigtig god spiller som ser ud til at lægge billet ind på pladsen som venstre back. Det betød at Jona kunne rykkes frem på midtbanen, hvor han giver lidt mere tyngde. Desværre måtte han udgå i 1. halvleg med en skade. Jakob måtte i 2. halvleg også udgå med en skade, og Martin Madsen blev i pausen udskiftet med en mindre skade. Håber det bedste for dem alle 3. Der var come back til Tindbæk og Armin.

5-2 til Skjold og det efter en præstation som kun kan give en optimisme. Fortsæt sådan så jeg kan bruge de samme briller næste gang, Og næste gang er på næste lørdag hvor vi møder Union på Genforeningspladsen. Kampstart kl. 13.

Og så lykkedes det mig at få det sidste mundbind der fandtes i København, og det havde jeg naturligvis på til kampen. Håndsprit er jo ikke til at opdrive, så jeg måtte hælde indholdet fra min lommelærke udover hænderne hver gang jeg havde hilst på en spiller. Jeg rensede også halsen for en sikkerheds skyld, og efter kampen var den tom. Jeg går nu i karantæne indtil næste lørdag, så jeg håber at være klar til den sidste træningskamp på dansk grund.

FRANK OLSEN