FØROYAR - SKJOLD 2-6 (1-2)

SKJOLDS HOLD

DÅRLIG SÆSON FOR KLØVERMARKEN

JAKOB

Efter at have mødt begge de hold fra Kløvermarken som spiller i KS, og efter at have set stillingen i KS, hvor begge hold er isoleret i bunden, er jeg overbevist om at både Sundby og Føroyar er de 2 hold der helt sikkert rykker ud af KS. Om flere hold rykker ud er som sædvanligt uoverskueligt. Skjolds sejr i dag betød at holdet vandt for første gang i 5 kampe. Som jeg skrev i min optakt er KS utroligt tæt, hvilket betyder at Skjold efter dagens sejr rykkede fra en 12, plads til en 7. plads, og nu har en positiv målscore.

DET LUGTEDE EFFEKTIVT - MEN....

At score 6 mål tyder på stor effektivitet, men det er faktisk ikke tilfældet. Med det spil og de chancer som Skjold havde kunne vi nemt have scoret mindst 10 mål. Særlig i 2. halvleg var der åbent for kædedans i det færøske forsvar. Skjold spillede sig da også fint igennem kæderne, men alt for meget gik galt i de afgørende situationer. Nu er det selvfølgelig ikke efter en sådan sejr at jeg skal kritisere noget, men jeg vil blot understrege at en større koncentration kunne have indbragt Skjold den største sejr i KS i denne sæson. Føroyar er det absolut dårligste hold vi har mødt, og at de ligger placeret over Sundby, siger vist mere om Sundby end om noget andet. De rykkede op efter sidste sæson, og rykker næsten helt sikkert ud efter denne.Men en fornøjelse at se et hold der har indstillet sig på sin skæbne og uden problemer bare spilller kampene.

Dagens kamp bød på et glædeligt og længe ventet come back til en spiller som har være savnet. Her ses han bagfra, så kan du jo begynde at spekulere på hvem det er.

MÅLENE OG MÅLSCORERNE

SÅ DU RØGEN?

0-1 Patrick bringer efter 21 minutter spil Skjold foran efter et helt utroligt sammenrend af spillere i modstandernes straffesparksfelt

1-1 Føroyar udligner efter 35 minutters spil efter et møsterangreb og en sikker afsutning. Kampens klart bedste angreb.

1-2 Alan kan 5 minutter før pausen igen bringe Skjold foran på et flot langskud som sprænger målnettet.

1-3 Efter 3 minutters spil i 2. halvleg kommer Niels helt fri med målmanden som tackler ham helt uregelmenteret. Han fik en advarsel, men burde være udvist. Patrick havde ingen problemer med at udplacere reservekeeperen.

1-4 Alan scorer igen da hans skud glider under målmanden

1-5 Tindbæk udfører en sjælden aktivitet for hans vedkommende, idet han scorer på et fladt skud efter et god Skjoldangreb

2-5. Kort før tid scorer Føroyar et unødvendigt kosmetikmål. Et mål som burde have være undgået.

2-6 Til allersidst i kampen scorer Eskil kampens sidste mål fra tæt hold.

Skjolds målscorere:

Alan 2

Patrick 2

Tindbæk

Eskil.

DEN DER VENTER....

ERVIN

Skjold var fra starten af kampen klart overlegne, men som så mange gange før gik der lang tid før vi fik hul på målbylden. Midt i 1. halvleg kom Føroyar bedre med i kampe, og havde faktisk en god periode hvor de splllede godt og pressede Skjold. De fik i denne period også udlignet, men heldigvis kunne Skjold bringe sig foran med 2-1 inden pausen, og de giver jo altid en mere positiv stemning til pausesnakken. Men så kom Emir!

I 2. halvleg startede Føroyar godt, men kort inde i denne halvleg overtog Skjold mere og mere af spllet, og scorede i alt 4 mål, men kunne som sagt let have scoret flere mål, hvis koncentration og udnyttelse af chancerne havde været større.

Men ingen grund til kritiske bemærkninger i en kamp hor Skjold for første gang i 5 kampe vandt. Det var godt både for stillingen, moral og for referatskriveren.

SÅDAN FÅR MAN EN ADVARSEL - ESKIL !"SIMULERER"

MARTIN

Niels Toft var tilkbage på holdet fra start efter en al for lang pause med dårlig skulder og efterfølgende operation. Det er klart at der er noget rust der skal bankes af før han er tilbage på sit gamle niveau. Hvis han havde været en bokser ville jeg sige at han mangler afstandsbedømmelse. Men han medvirkedede til et Skjoldmål da der blev begået straffespark mod ham. Men en glædelig begivenhed som varmede helt ind i mit Skjolderhjerte, og en begivenhde der betød at vi pludselig var 2 flere Skjolddtilskuere på sidelinjen.

Niels har troligt fuldt holdet i de fleste kampe, så jeg er virkelig glad forat se ham som aktiv igen.

I sidste kamp debuterede Martin Madsen. På grund af manglende undervandskamera fik jeg ikke taget et billede af ham der, men det har jeg nu, og det kan ses her.

For at vende tilbage til Niels Toft. Trods sin unge alder har han været med længe på Skjolds 1. hold, og dette billede viser hvilken billedmæssig udvikling han har være igennem.

 

Og så kom jeg til at love noget, og hvad man lover skal man holde, så her er et billede af den udskiftede Jona og den skadede Mohammad.

 

At bedømme Skjolds spillere efter en sådan kamp hvor Skjold var så overlegne er ikke muligt. Hvis jeg skal være fræk vil jeg sige at det var en pligtsejr, men sejre er altid dejligt, og med en sejr og 2 uafgjorte kampe har Føroyar da givet andre hold problemer. Om det betyder at Skjold nu kommer ind i en ”stime” af sejre kan du konstatere når Skjold næste weekend på hjemmebane møder NB Bornholm. Optakt følger.

Vi sås til en dejlig dag på Amager, hvor vi nu i dennne sæson har vundet 2 kampe på Kløvermarken – med mellemrum.

Husk optakt midt i ugen.

Frank Olsen