SKJOLD - HVIDOVRE 1-4 (1-1)Vinker

NÅR DET REGNER PÅKUNSTEN DRYPPER DET PÅ MIG

Og det ikke bare dryppede. For 2. gang i dette efterår overværede jeg en Skjoldkamp hvor regnen silede ned igennem hele kampen, og gjorde det til en tvivlsom oplevelse at overvære. At Skjold samtidig tabte med 4-1 gjorde jo kke oplevelser mindre våd..

Skjold kom endda foran med 1-0 på et debutantmål, men efter en personlig fejl scorede Hvidovre, således at stillingen ved pausen var 1-1. I 2. halvleg var der kun ét hold på banen, og hvilket hold det var fremgår vist tydeligt af resultatet. For at beskrive den tilstand jeg var i under kampen kan jeg her citere noget fra en gammel regnvejrssang:

Regndråber drypper i mit hår,

og regnvandet svupper blidt i sko'ne når jeg går,

nej hvor er jeg våd, for

regndråber drypper i mit hår, så det driver!

Jeg mærker regndråber prikke på min hud.1. halvleg

Skjold spillede en udmærket 1. halvleg. Ingen tvivl om at Hvidovre havde bolden mest, men uden rigtig at blive farlige. Der var god kontrol over Skjolds defensive udgangspunkt, som også gav muligheder for offensive aktioner. Der var en god intern kommunikation på holdet hvor alle prøvede at hjælpe hinanden. Således kom Skjold foran med 1-0 da debutanten Martin Madsen kunne score på hovedstød fra kort hold. Tillyke med debuten og scoringen

Det så længe ud til at Skjold ville være i stand til at forsvare denne føring hjem til pausen, men kort før halvlegen sluttede, udlignede Hvidovre efter en personlig fejl i Skjolds forsvar. En tilbagelægning til Marcus blev for kort, og en Hvidovrespiller kom imellem, og kunne på mærkværdig vis sende bolden i mål. Så ved pausen var der grund til at ærgre sig.

2. halvleg

Det var der ikke da kampen var færdig, for i 2.halvleg udspillede Hvidovre Skjold på kryds og tværs og scorede 3 mål alle efter godt gennemspillede angreb.

Jeg tror ikke at Skjold havde en eneste chance i denne halvleg, som var en imponerende opvisning fra Hvidovres side i godt fodboldspil og effektivitet.

Nu skal jeg være ærlig og indrømme at jeg forlod forestillingen ca. et kvarter før tid da Hvidovre var kommet på 4-1. Jeg tror det er første gang jeg som udegående rapporer ikke har set en Skjoldkamp til ende. Men kampen var endegyldigt afgjort, og jeg var så våd at jeg måtte tage mit redningskrans i brug for at nå hen til min bil.

Da jeg kom hjem havde min kone lavet VANDbakkelser, som jeg spiste med en sodaVAND til. Som dessert til aftenmaden fik vi VANDmelon. Så allt en en vandet dag. Senere på aftenen foreslog min kone at vi tog en tur til REGNskoven i Randers i sommerferien, men da havde jeg fået vand nok for i dag.

INGEN SKAM

Det er aldrig nogen skam at tabe til et bedre hold, og det var hvad dr skete for Skjold i dag. Jeg skal ikke klandre spillerne for ikke at forsøge, men et klassehold fra Hvidovre som bare spillede en fantastisk 2. halvleg, var bare en for stor mundfuld for Skjold.

Nederlaget betød at vi nu er ned på en 12. plads ud af 14. hold, men fra nr. 7 til nr. 12 er der kun 3 points forskel. Så point i den næste kamp mod rækkens færøske hold vil pynte på tingene. Jeg øver mig stadig på klubens navn, som jeg forhåbentlig har lært inde min optakt som kommer senere på ugen.

Afandet nyt ra KS kan oplyses at det lykkedes for Sundby at få deres 3 første point i denne sæson da de slog KFUM med 1-0.

Jeg læste at Hugh Hefner i ugens løb var død i en alder af 91 år. Så da jeg ikke kendte ham måtte jeg lave lidt research. Det viser sig at han har udgivet mandemagasinet Playboy siden 1953. Der kan man bare se! Der stod også at han igennem årene har været meget kvindeglad, og med sin charme (læs penge) har været sammen med mange kvinder i årenes løb. I denne lille collage kan du se nogle af kvinderne

WIKEPIDIA

Hugh Marston Hefner (født 9. april1926 i Chicago, Illinois, USA, død 27. september2017 i Los Angeles, Californien, USA[1]) var en amerikansk tidsskriftudgiver, grundlægger og ejer af Playboy (siden 1953).

Han havde en lang række forhold til kvinder, ofte flere samtidig.

Hugh Hefner boede i Playboy Mansion i Los Angeles, Californien, USA - en af Los Angeles' mest berømte boliger. I 2016 solgte Hefner det ikoniske Playboy Mansion for 100 millioner dollars, men blev boende til sin død.

Hefner died at his home in Holmby Hills, Los Angeles, California, on September 27, 2017, at the age of 91.[70][71] The causes were cardiac arrest, respiratory failure, sepsis and an E. coli infection.[1][72][73]

He is interred at Westwood Memorial Park in Los Angeles, in the $75,000 crypt beside Marilyn Monroe. "Spending eternity next to Marilyn is an opportunity too sweet to pass up," Hefner had told the Los Angeles Times in 2009.[

 

Til sidst vil jeg sende en hilsen til den tidligere Skjoldspiller Rógvi som nu spiller for Føroyar: (der var jo navnet på klubben)

Hvussu gongur

Vit síggjast

farvæl

 

Vi ses tørre bag ørerne til optakt.

Frank Olsen