GOKENDT EFTERÅR

Med den 5. sejr i efterårets 13 kampe (3 uafgjorte) kom Skjold op på 18 point, hvilket placerer holdet midt i rækken. Jeg synes at det er godkendt. Vi kunne godt med lidt held og nogle flere mål være endt med flere point, men de berømte marginaler og vores manglende evne til at score de mål vores spil berettiger til, har gjort at vi ikke har fået alle de point som vi burde.Vi har dog slået de 3 hold som ligger i bunden, og har dermed skabt en behagenlig afstand til nedrykningsfaren (og moren) Vi havde i midten af efteråret en kedelig periode i forsvaret, nemlig ”Åbent hus”, hvilket betød at modstanderne scorede alt for mange mål imod os. Dette ser ud til at være et overstået kapitel, og i de seneste kampe har forsvaret igen været oppe på det niveau som vi ved de har.

I KS skete for øvrigt det at Føroyar gennembankede Sundby i lokalopgøret på Kløvermarken med hele 6-0 og dermed passerede dagens Skjoldmodstander Jægersborg på en af de 2 direkte nedrykningspladser. Og efter at have set Jægersborg i dag kan dette ikke overraske. De besidder nemlig ikke et hold som kan vinde ret mange kampe, og Skjold var da også totalt overlegne i dag, og burde have vundet større.

 

1. halvleg

OSKAR

Det stod hurtigt klar at dette var en kamp hvor Skjold var det bedste hold spillemæssigt, men vores problem med at omsætte spil og chancer til mål viste sig også i denne kamp. Vi måtte således helt hen til det 35. minut i kampen før Skjold fik scoret. Endnu engang scorede Oskar for Skjold. Det var hans 5. mål i efteråret, og det er ret godt gået af en forsvarsspiller. Her vil jeg ikke putte malurt i bægeret og begynde at snakke om kampen mod Hvidovre, men blot sige : ”Godt gået Oskar”.

Skjolds 2. chance i denne halvleg tilfaldt Niels Toft som inde i Jægersborgs straffesparksfelt kom fri. Han vippede bolden over en Jægersborgspiller, men hans afslutning blev pareret til målspark(?).

SKJOLD HAE SCORET

2. halvleg

EN SAMMENRULLET PATRICK

Som kampen skred frem blev det mere og mere tydeligt at vi stod overfor en modstander der ikke var nogen trussel for Skjold. Deres eneste forøg på mål var et hjørnespark som ramte overliggeren. 

Skjolds chancer kom som perler på en snor, og det var ikke små chancer, men kæmpechancer som det lykkedes for Skjolds spillere at brænde. Eskil står noteret for 2 af disse chancer, Niels for en og Patrick afslutter denne kreds af ”afbrændere”. Han tog dog efter 24 minutters spil revanche ved at score Skjolds 2. mål. Han blev spillet rimelig fri midt i Jægersborgs straffesparksfelt. Her indledte han en dríbletur, og da man troede at chancen var forspildt scorede han ude fra siden. Resten af kampen var Skjold i fuld kontrol, og da mørket havde sænket sig ov er Skjolds Park fløjtede dommeren af, og Skjold kunne fejre de 3 point som gør vinterpausen og forberedelserne til den kommende sæson mere behagelig. En alt for lille sejr, men dog 3 dejlige point.

 

HEAD TO HEAD

FODBOLDBALLET AF MAGNUS

Jeg vil ikke dvæle så meget ved Skjoldspillernes præstationer i denne kamp. De gjorde det alle fint, men havde også god mulighed for at præstere mod et hold som ikke havde stor kvaliTet.Nej jeg vil hellere komme med en vurdering af spillerne i alle efterårets kampe. For mig har Jakob Jensen været efterårets store lysende oplevelse. Han kom med midt i efteråret, først som back og i de seneste kampe i Skjolds midterforsvar, og han har i alle kampe gjort det glimrende. Dejlig med en så positiv ny spiller på holdet.

Alan har i alle kampe udført et sandt arbejdsraseri, scoret nogle mål og været en afgørende spiller for Skjold.

Eskil har haft en lille nedtur i de seneste kampe, men man må ikke glemme hans betydning for Skjold i efterårets første kampe hvor han var outstanding. Så en vinterpause vil sikkert bringe ham på toppen igen.

Kasper Tindbæk er en anden spiller som har spillet stabilt og godt hele efteråret og været en glimrende forsvarsspiller.

Patrick og Oskar er svære at komme udenom da de begge har scoret en del mål for Skjold.

Og selvfølgelig også en tak til de trænere m.v som stod bag (og ved siden af) holdet.

Efteråret glade nyhed var come back til Niels Toft, som allerede her efter få kampe er ved at nå sit tidligere gode niveau.

Alexander Jackson møller er i en klasse for sig selv , og jeg synes at den tilkomne Mike og Jona også fortjerner at blive nævnt. De spillere som ikke er nævnt her skal ikke få en juledepression, de har alle haft stor betydning for Skjold og absolut ydet det bedste de kan, men min primetime er ved at udløbe

I en tid hvor han hører om mange afbud i serierækerne, skal Skjolds spillere have ros for at spille de fleste kampe. Det har naturligis givet stabilitet på holdet, og betydet meget for sammenhængskraften på holdet.

Nu kommer så det store spørgsmål. Hvilket hold kan vi stille til foråret? Som altid er dette et spørgsmål før enhver længere pause. Jeg kan kun håbe på det bedste og udtrykke mit ønske om at se så mange som muligt igen til forårets kampe.

 

MEE TOO

Inden jeg bliver anklaget for sexovergreb, chikane eller det der er værre i forbindelse med kampen mod Jægersborg, vil jeg gerne komme med en forklaring og en undskyldning. Jeg er ikke helt let til bens mere, og min balance kan tage skade af at sidde for længe ned. Så da jeg efter kampen skulle rejse mig fra min campingstol fra 1965, var jeg var ved at miste balancen, så jeg greb ud efter den nærmeste person, som altså viste sig at være en kvinde. Jeg ved ikke hvor jeg rørte hende, eller hvor lang tid der gik, men da jeg fandt balancen slap jeg selvfølgelig øjeblikkelig mit greb. For at undgå et retssag hvor mit gode ry kunne komme på spil kommer jeg her med min dybeste undskyldning og håber det er nok.

I 1975 fik jeg en lussing af en kvinde da jeg fløjtede efter hende, og det til trods for at jeg på daværende tidspunkt var dommer, med ret til at benytte en fløjte. Siden da har jeg holdt mig på dydens smalle sti, og da jeg aldrig er fuld, en rig person, en kendis eller noget indenfor filmbranchen, har det været helt naturligt for mig.

Jeg har dog været ude for det modsatte. Da jeg et år tilfældig røg ind i Gay Parade optoget, kom flere bøsser hen til mig og overfamlede min smukke og veldrejede krop på den mest upassende måde. Jeg har siden da nøje holdt øje med hvornår og hvor Gay Parade finder sted. Jeg overvejede at anmelde overgrebet til Politiet, men min advokat rådede mig til at betragte hændelsen som et frynsegode. Siden har mit liv været helt i frynser, og bare tanken kan få mig til at finde min sexløber frem så det ikke gentager sig,Jeg har dog også lært noget af mit utilsigtede overgreb af en person af det modsatte køn, sådan at jeg til næste Skjoldkamp kan rejse mig ved egen hjælp. Jeg vil nemlig medbringe en stok. Det betyder dog ikke at jeg er blevet stokkonservativ på mine gamle dage, og jeg vil fortsat stemme på Stauning til kommunalvalget (da jeg ikke kan stemme på Sigurd).

Lad stå hvad ikke må falde

Det var eterårets sidste kamp og en længere pause venter inden vi igen til marts skal i gang med forårsturneringen. Jeg vil som sædvanlig bringe Skjolds program når DBU København ha fået det snasket igennem. Et af Skjolds hjørneflag ser også ud til at have behov for en pause for at genvinde kraft og retning. Skjold vil i vinterens løb give det en Viagra behandling så det kan holde sig oprejst hele kampen.

Jeg vil takke alle som har fulgt mine referater her på hjemmesiden, og vil personligt bruge ventetiden på at sætte mig ind i et emne som bliver mere og mere påtrængende

Jeg kan jo nok ikke holde mine fingre fra tasterne i hele vinterperioden, men når trangen opstår for kommunikation skal jeg nok orientere på facebooksiden. Jeg kan oplyse at jeg er ved at forberede en lågekalender hvor jeg hver dag vil bringe et billede med Skjold relationer.

Rigtig god vinterpause.

Frank Olsen