VINTEREN LAGT PÅ IS I ISHØJ

En træningskamp i februar måned kan være både en kold og ubehagelig oplevelse, men sådan var det ikke denne lørdag midt i frokosttiden, hvor man nærmest havde forårsfornemmelser og først i 2. halvleg måtte iføre sig lidt mere vinterlig beklædning. Og hvem var så Skjolds modstander i Ishøj Idrætscenter,det fremgår af dette billede.

BARIS ÖZCAN

Ishøj IF der til daglig begår sig i den ene af de 2 Sjællandssserier, og er placeret på en fornem 3. plads. Det tyder på et godt hold, og det var hvad det var inden de i 2. halvleg foretog en masseudskiftning. Når jeg skal betegne holdet skal jeg passe på ikke at blive anklaget for racisme eller andre diskriminerende anklager, men jeg kan sige at mange af deres familier ikke er kommet fra jordbærgrødens hjemland. Et hold hvor den tidligere Skjoldspiller Baris Özcan er assistenttræner.

SAMMENSTØD

Og at Ishøj IF er et godt hold fik vi ses prøver på i 1. halvleg hvor de var klart det bedste hold, og havde mange muligheder for at score. Det lykkedes dem at score 2 gange, men da Skjold scorede et enkelt mål ved Magnus Freisleben var resultastet ved pausen kun 2-1 til Ishøj, og det skal Skjold være ganske godt tilfreds med.

MAGNUS

Et kvarter inde i 2. halvleg foretog Ishøj så en masseudskiftning af 5 mand, og Skjold kom meget bedre med i kampen. Skjold foretog også et par udskiftninger, men havde flere gode chancer. Magnus Freisleben scorede igen og udlignede, og når man som Skjoldspiller scorer 2 gange i en kamp er man nærmest målkonge, så det vil jeg udnævne ham til efter denne kamp. Man ventede faktisk på at Skjold skulle score et vindermål, men meget kort før tid var det Ishøj som scorede og dermed vandt kampen med 3-2.

ESBEN IS BACK

En dejlig frisk kamp på en god kunstgræsbane, og som sagt i godt vejr. Det spillemæssige fra Skjolds side bragte ikke yderligere forårsfornemmelser til min velanbragte krop i campingstolen fra 1964, hvor jeg i dag ikke behøvede at tænde for sædevarmen.

Det var glædeligt at se Esben Bech tilbage i landet. Endu ikke i topform, men en dygtig spiller som vi uden tvivl får glæde af. Målmand Thomas som ses på billedet nedenfor stod en flot kamp med mange fine redninger.

Jeg mangler stadig et par profiler, men ved ikke på nuværende tidspunkt noget om deres fortsatte eksistens i Skjold. Og for ikke at blive skuffet venter jeg lidt med at spørge.

Vi ses 

Frank Olsen