PERSONLIG FEJL

LET THE OLD FIDDLE PLAY

Så skete det igen. En personlig fejl afgjorde en Skjoldkamp. Jeg har flere gange udtrykt min irritation over personlige fejl som afgør kampe. I en kamp hvor man står til point, måske ovenikøbet sejr.er det hele pludseligt meget uoverskuelig. Det kræver en bjergbestigning og at man når helt op til bjergets top for at kunne plante sejrsfanen. Og de fleste ender på basecamp 3 inden de løber tør for ilt og kræfter.Så personlige fejl er en evig kilde til irritation.

Nu var min irritation i dag lidt afdæmpet da det var HB som lavede den personlige fejl som blev kampafgørende. 20 minutter før tid ville en HB-spiller lægge bolden tilbage til sin målmand. Denne var imidlertid på vej ud af målet hvorfor bolden gik forbi ham og i mål. Og da det blev kampens eneste mål vandt Skjold kampen med 1-0. Fodbold er mærkeligt. Mod Politiet scorede vi 1 mål og fik 1 point, i dag scorede vi ikke og fik 3 point!

I den forbindelse må jeg rose Skjolds hold da det er et stykke tid siden de har begået en personlig fejl der har kostet mål.

Nu er det ikke tilfældig at jeg nævnet Politiet, for kampen i dag mindede en del om denne kamp. Bortset fra regnvejret og at Skjold i dag ikke scorede var mønstret det samme. Skjold spillemæsiigt overlegne i det meste af kampen, men ude af stand til at score. Chancerne var der, ikke så mange som mod Poliet, men nok til at Skjold selv burde have afgjort kampen.

Jeppe Forum havde i 1. halvleg et langskud som snittede overligger gik til målspark, men ellers manglede han i dag den præcision i langskuddene som vi tidligere har set. Egzon udfordrede som sædvanlig på venstre fløj, men var for godt kendt, således at HB hele tiden havde 2 spillere ude í hans område.Derfor fik han ikke så meget ud af det i dag, og måtte i 2. halvleg lade sig udskifte med en skade. I de sidste 20 minutter satsede HB naturligvis fremad for en udlligning. Det gav et par store chancer til Skjold. Først manglede Buster et par støvlenumre for at kunne prikke en bold det sidste stykke ind over stregen. Og til sidst i kampen havde Martin Madsen chancen for t lukke kampen, men hans lob over målmanden gik forbi mål.

HB var et langt bedre hold end jeg havde forventet. Meget kompakte og med et forsvar som voldte Skjold store problemer. Fremad banen havde de vel 2-3 chancer som kunne have medført mål, særlig en hovedstødschance tæt under mål kunne have bragt HB foran. Det er bekymrende at Skjold nu i 2 kampe blot har scoret 1 mål, og det efter at have domineret kampene og skabt mange chancer. Det er som om holdet mangler den nødvendige tyngde i angrebet når der kommer indlæg fra fløjene, eller opspil igennem midten. Nu er det jo ikke tilfældigt at jeg skriver dette, det er for at trække en gammel traver og kæphest ud af stalden endnu engang. Hesten sparker som en hest og er målfarlig. Det er naturligvis Anders Hviid jeg tænker på. Det kan godt være at han på grund af sit arbejde ikke kan træne så meget, men det er ham vi har behov for i de 2 sidste kampe i efteråret, hvis vi skal holde trit med Husum og få en god vinterferie. Jeg ved det er mod alle principper. Jeg ved at det betyder at en spiller som træner mere ikke kommer på holdet. Men for et par kampe synes jeg at man skal bryde med princippet til gavn for Skjold. Han har være involveret i mål i de kampe han har deltaget. Så skal jeg nok i vinterens løb skaffe ham et nyt arbejde, så han til foråret kan træne mere med, og derfor være selvskrevet til holdet. Det er lige før jeg selv kan høre violinerne spille, og høre sangen om min syge moster, men overvej det endnu engang.

Esben Bech var tilbage og spillede hele 2. halvleg som højre wing. Han holdt hele halvlegen og gjorde det godt. Teknisk god og udfordrende, og med flere gode indlæg. Jeg fik endnu engang konstateret at Mark Hende nok aldrig bliver en målkonge! Igen i dag fungerede midterforsvaret med Jakob og Philip upåklageligt, Der er noget at overvinde fr Tindbæk når han vender tilbage i starten af det nye år, men han jo ogås bedst til 3. halvleg. Dejligt at se NielsToft være tilbage med fuld kraft, og i stand til at spille det meste af kampen.

I det hele taget har jeg ikke noget at klage over, udover en bekymring for de manglende mål.

Jeg hilste på Søren Madsen og Marcus Lassen som var taget til Danmark for at se denne kamp. Desuden hilste jeg på en gammel Skjolder, nemlig Brian Breining der som sædvanlig havde meget at fortælle.

I næste weekend har Skjold endnu en gang fri da de først tirsdag den 8. oktober skal spille på udebane mod Hvidovre.

3 point på tavlen er bedre end hul i navlen!

KLIPPET OG KLART
FRANK OLSEN