ORDLAM

BEGEJSTRET

Jeg er dybt imponeret over den måde som Skjold spillede på i dagens kamp mod Union. Jeg kunne godt uddybe dette mere, men det ville blot være en gentagelse af det jeg har skrevet fra flere af de andre træningskampe, blot i forstærket positiv form. Derfor føler jeg mig ordlam og vil ikke gå i nærmere i detaljer, men jeg er dybt imponeret.

Noget som jeg er knap så imponeret over er at vi ikke er i stand til blot at score et enkelt mål på baggrund af alt det gode spil og mange chancer vi skabte. Grunden til dette sad på bænken hele kampen. Nemlig Jeppe Forum som havde en mindre skade. Jeg håber virkelig at han bliver klar til kampen mod Husum. Det udstillede den mangel på en erstatningsangriber eller supplementsangriber til ham. Vi har utroligt mange og dygtige midtbanespillere, men målscoring er ikke en af topkompentancer hos nogle af dem.

Alt ved det gamle

Alt var helt som det gamle hos Union, spillerne var gamle og nærmere pensionsalderen end ungdomsrabatten. Trøjerne var gamle og så første gang dagens lys i 1942 hvor de var sidste mode. ”Når jeg ser en rød hvid trøje blafre”. Deres spillestil var også den samme, men Skjold var dem spillemæssigt klart overlegne på alle parametre. Det havde kun et våben, nemlig dødbolde, og det var da også på et hjørnespark og et frispark de på hovedstød fik skabt de 2 eneste chancer de havde i denne kamp Union måtte ty til ufine midler i forsøg på at stoppe Skjold. Noget som dommeren burde have grebet mere håndfast ind overfor. Union minder i den grad og Husum, aldersmæssigt og spillemæssigt, så det er noget vi må kunne overvinde og ikke lade os frustrere, og med det spil jeg så i dag kan vi også sagtens spille hurtigt nok til at undgå mange af de svinske tacklinger.

Fra Genforeningspladsen kan jeg i øvrigt rapportere at den permanente skøjtebane som er grunden til at Genforeningspladsen blev ombygget midlertidigt er lagt på is på grund af tekniske problemer. Til gengæld har Union fået en fin kunstgræsbane, som de skal være glade for.

Træningslejr

En fantastisk flot optakt til forårssæsonen Alt virker til at være på plads, og der er stor konkurrence om pladserne. På onsdag drager det meste af holdet på en lille træningslejr i Tyrkiet, hvor de bl.a. skal spille en træningskamp mod et Schweizisk hold, Jeg ønske alle en god træningslejr, og glæder mig allerede til kampen mod Husum den 290. mart, Optakt kommer.

Karantæne

Jeg går nu samme med min hund i 14 dages karantæne og håber at være klar til kampen mod Husum. Jeg vil gerne takke Skjolds tilskuere for at holde sig væk i dag. På den måde kom vi lige under de anbefalede 1000 tilskuere.

FRANK OLSEN