PRESPA - SKJOLD 0-2 (0-0)

SKJOLDS HOLD

Armin Saronji

alan salhadin

Ervin Sarvan

Esben Matzen Bech

Jakob Bisgaard Jensen

Jona Ismael Vega Hansen

Kasper J. Tindbæk

Lasse Post Tellefsen

Magnus Stoltze Freiesleben

Martin Madsen

Mike Morento Bjergsted

Patrick Ortiz Andersen

Rijad Alibasic

Thomas Sylvester Thygesen

KOLD SKJOLDSTART

I selskab med et par pingviner , 2 ismænd og med en medbragt islagkage til at fejre starten på forårsturneringen, var jeg til stede til kampen i Ryparken mod Prespa Det var en kold omgang og jeg tilbragte da også det sidste af kampen bag ruden på min bil, men med fint udsyn over kamppladsen.

Jeg kan oplyse at min islagkage holdt sig fint igennem hele kampen, således at jeg efter kampen kunne give spillerne et stykke til at varme sig på.

Min fotograf havde allerede inden kampen fået kolde fødder, hvorfor der kun er arkivfoto i dette referat.

 

TÆT PÅ DET URIMELIGE

Det er meget længe siden at jeg har set et så dårligt Prespahold. Skjold var igennem hele kampen det klart bedste hold, og man var aldrig nervøs for at Prespa skulle score. De havde simpelthen ikke én chance i hele kampen, og de målmandsshandsker om Thomas havde på, havde i denne kamp kun det formål at holde hænderne varme. Sjældent har vores forsvar haft en mere rolig dag, og sjældent har Skjolds spillere haft så gode muligheder for at boltre sig på modstandernes banehavldel. Alligevel skulle vi holdes på den iskolde pinebænk i alt for lang tid, for Skjold scorede først med 20 minutter tilbage af kampen. Så da jeg forsøgte at rejse mig i jubel, var jeg frosset fast.

1. halvleg

Skjolds første halvleg var god og den bedste i denne kamp. Gang på gang spillede Skjold sig frem til chancer. Der var 2 gode langskudsforsøg fra Alan, og 3 store chancer til Magnus. De 2 hvor han efter en enkelt dribling i Prespas straffesparksfelt kom fri, men sparkede forbi mål, og et på hovedstød som var meget tæt på at gå ind. Men som de kvikke læser nok har opdaget scorede Skjold ikke i 1. halvleg, og det var bekymrende.

 

2. halvleg

MAGNUS

I denne halvleg var Skjold stadig klart det bedste hold, men havde svært ved at komme frem til chancer. Man begybdte at blive nervøs for om Skjold kunne score, og dermed få alle 3 point som ville væree det naturlige udfald af denne kamp,

Men så 20 minutter før tid lykkedes det for Skjold at score. Bag mine duggede solbriller kunne jeg ikke se hvem det var, men jeg tror at det var et debutantmål.

Og da Magbnus 10 ninutter før tid scorede til 2-0 på et godt langskud som sneg sig ind helt nede i det ene hjørne, gjorde jeg klar til at skære islag´kagen ud, så den var klar til spillerne efter kampen.

 

DEBUT OG SKADE

Der var en del spillere som fik debut i dag. Til lykke til dem. Det er svært at komme udenom Alan når bedste spiller skal kåres, men også Magnus i sin nye rolle som angriber gjorde det godt. Det ville dog have pyntet med et par mål mere.

Forsvaret havde en forsvarsfri dag, men tilbød sig ofte i offensiven, hvilket var vigtigt.

Desværre blev Kaper Tindbæk så alvorligt skadet i 1. halvleg efter et sammenstød at han måtte bæres fra banen. Jeg håber det bedste for ham.

SÅ KØRER TOGET

PÅSKEKAMPE

Påsken ruller ind over os i næste uge, og igen i år skal Skjold spille 2 kampe i påsken. Vi skal i den første kamp Skærtorsdag den 29. marts kl. 13.30 spille mod FB på Skjolds Park.

Billetsalget er startet.